مصرف گوشت قرمز فرآوری شده باعث ابتلا به دیابت می شود
تجزیه و تحلیل دادههای ۱.۹۷ میلیون شرکتکننده در یک مطالعه نشان میدهد مصرف گوشت، به ویژه مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و گوشت قرمز فرآوری نشده، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.
محققان دریافتند که مصرف مرتب ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز ( معادل ۲ برش ژامبون ) با ۱۵ درصد خطر بیشتر ابتلا به دیابت نوع ۲ در ۱۰ سال آینده مرتبط است. مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز (معادل یک استیک کوچک ) با ۱۰ درصد خطر بیشتر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
مصرف مرتب ۱۰۰ گرم گوشت طیور در روز با هشت درصد خطر بیشتر همراه بود، اما زمانی که تجزیه و تحلیلهای بیشتر برای بررسی یافتهها در سناریوهای مختلف انجام شد، ارتباط مصرف طیور ضعیفتر شد؛ در حالی که ارتباط خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده باقی ماند.
پایگاه خبری هنر البرز – کد خبر ۰۷۰۰۴ – اجتماعی – هنر البرز




